17 toukokuuta, 2007

Raitapaita

Minäkin saan sentään joskus jotakin valmiiksi asti. Tästä paidasta olen erityisen ylpeä, koska se on ihan alusta asti oman mallin mukaan toteutettu. Lankana Ornaghi Filatin Gong, 100 % mers. puuvilla. Lankaa kului hieman vajaa 500 g. Kuvia seuraa:



Kohoraidat on toteutettu kiertäen neulotuilla oikeilla silmukoilla. Tein paidan ensin pyörönä kädenteille ja sitten etu- ja takakappaleen erikseen. Kaulus venyy tarvittaessa sen verran, että sitä voi kesällä pitää vähän alempana, niin että olkapäät jäävät paljaaksi.


Sivun kavennukset ovat kivat, vaikka itse sanonkin.

Kaikenlaista muutakin on tässä tapahtunut viime aikoina. Sain vihdoin ja viimein tutkintopaperini. Sitäkin asiaa on tässä nyt koko kevään haudottu. Ei siis enää päivääkään koulua, jes! Lisäksi menin sitten ostamaan ihan oman kaksion tilavalla vaatehuoneella (lue: lankavarastolla).

Sitten vielä kurkistus puikoilla tällä hetkellä olevaan projektiin, sekin itse ideoitu:


4 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Projektisi näyttää tosi mielenkiintoiselta. Jotain ihanaa tulossa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen paita, ja huivistasi tulee kaunis! Ensimmäistä kertaa törmäsin blogiisi, ja vaikuttaa hyvältä. Minäkin olin muuten Tapion lankareissulla ;)

Anonyymi kirjoitti...

Projektisi näyttää ihanalta. Vilaukselta sitä bussissa ihailin. Minullakin alpakat odottavat villatakiksi pääsyä. Mutta vielä on muita kesken, ei saa vaikka mieli tekisi.

Markka kirjoitti...

Kieltämättä kivat kavennukset, ja muutenkin tosi hyvin istuva neule.