13 toukokuuta, 2007

Tapion kaupassa


Olin minäkin SeijaP:n järjestämällä matkalla Tapion kaupassa. Hauskaa oli ja nyt on navigaattorin avustuksella nähty myös kaikki Etelä-Pohjanmaan syrjäisimmät metsätietkin :) Mutta ei se mitään, saipahan bussissa enemmän aikaa neulomiselle. Lankaa tuli ostettua ihan hirveästi, laskin tuossa että reilut 2 kg(!). Ja mitä tämä maksoi? En kerro, mutta sanon sen, että Visaa ojentaessani jouduin kyllä huokaisemaan syvään. Tässä sitten se saldo:



Alelaarista löytyivät nämä 5 kerää Marks & Kattens Scillaa harmaana. 100 mers. puuvillaa. Näistä ajatelin jonkinlaisen kaulahuivin tehdä.


Nordia Produkterin (?) Kamomilla-puuvillalankaa. Tätä minulla on ollut ennenkin. Aivan ihanaa neuloa ja hieman ohuempaa kuin esim. Tennesee. Kätköistä pitäisi löytyä vielä 1 kerä, joten näistä saisi vaikkapa kesätopin aikaiseksi. Ehkä jo ensi kesäksi... :)


Alelaarista jälleen Adriafilin Kid Mohairia. Hyvä huivilanka.


Ja täytyihän tätäkin ostaa, koska oli niin ihanan pehmeää. Eli ihan aitoa kamelinkarvalankaa. Näistä voisi myös pienen huivin neuloa. Sanoivat, että lanka tehdään itsestään pudonneista kamelinkarvoista. Oikein tarkkasilmäiset saattavat jo huomata langoissa myös kotimaisen lisämausteen, itsestään pudonneet koirankarvat...


Sitten ne langat, joihin suurin osa rahoista upposi, eli kaikkiaan 18 kerää Garnstudion Alpacaa. Sinisistä tulee palmikkoneuletakki muutaman vuoden takaisesta Modasta (vai oliko silloin vielä Novita, en muista). Olen takista jo kauan haaveillut ja odotellut koska se hulluus iskee, että raaskii ostaa 13 kerää tätä. No nyt iski. Lisäksi 5 kerää violettia kolmiohuivia varten.


Ja tässä sitten vielä keräilyerät. Helenit tosiaan saimme lahjana Novitalta. Saa nähdä mitä niille teen, koska 100 % tekokuitu ei oikein innosta. Lisäksi ostin viimeiset vaaleansiniset Maxit, mitä alelaarista löytyi. Kokoelmassa on jo 5 kerää, joista ei oikein mitään järkevää saa. Joten ostin vähän lisää ja katsotaan nyt sitten.

Kiitos kaikille matkatovereille! Ensi vuonna uudestaan?

Ei kommentteja: