23 marraskuuta, 2005

Seinäjoen terveisiä!



Täällä sitä Etelä-Pohjanmaalla ollaan ahkerasti opiskelemassa. Neulottuakin on tullut, koska iltaisin ei juuri muuta tekemistä olekaan kuin se ja telkkarin katselu. Sinänsä ihan kiva juttu, koska olen saanut pitkän punaisen villatakin jo toiselle etukappaleelle saakka. Minulla oli epäilykseni siitä, miltä se päälläni tulee näyttämään, mutta nyt ainakin etukappale näyttää sen verran kivalta, että eiköhän siitä ihan käytettävä tule. Seinäjoen lankakauppoihin en tällä reissulla ole päässyt tutustumaan, koska opiskelukaverit ovat sen verran jo neulomisesta saaneet minulta kuulla, että taitaa tulla raja jo kohta heilläkin vastaan :D

Villatakin kanssa meinasi käydä kyllä pieni moka... Yleensä katson todella tarkaan, että kaikki langat ovat varmasti samaa eränumeroa, mutta nyt jouduin purkamaan alussa tätä villatakkia siihen malliin, että jouduin ostamaan pari uutta kerää tilalle. Edellisistä näytti tulevan nimittäin jo vähän 'hapsuisia'. Siinä tietysti kävi sitten niin, että koska en samaa erää enää saanut, tämä nykyinen lanka on paljon punaisempaa kuin se edellinen. Etukpl:een puolivälissä on sitten sellainen kiva raja, jossa väri vaihtuu :D Pikaisen gallupin perusteella rajaa ei kuitenkaan kovin hyvin huomaa, joten päätin olla tästä välittämättä. Ainakin jatkossa tulee sitten niitä eränumeroita taas syynättyä.

Sain vihdoinkin siskonikin innostumaan neuleistani. Aina aikaisemmin on kuulunut vain tuhahteluja, kun olen esitellyt, mitä kaikkea kivaa lankakokoelmastani on tulossa. Nyt hän kuitenkin ihastui tuohon Rusticahuiviin, josta on kuva pari viestiä sitten. Vei sen sitten mennessään ja olisi vienyt sen raitahuivinkin vielä, jos olisin antanut. Saa nyt sitten nähdä, käyttääkö hän huivia ollenkaan. Viime kerralla kävi niin, että tein hänelle (aikas hienon, imho) valkoisen neulepaidan ja hän heti ensimmäisenä kävi rötyämässä ja pudotti suklaajäätelöä rinnuksilleen. Ei ole neuletta sen jälkeen näkynyt :( Semmoisia ne pikkusiskot ovat.

Perjantaina pääsee kuitenkin kotiin lankojen ja koiran luokse. Ostin vähän lisää Cashmerinoa ja päätin tehdä siitä Clapotis-huivin. Samettilangasta taas saisi hienon hameen.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

erien vaihtumisen voi piilottaa esim. neulomalla kappaleen raitoina: 2 krs erää 1 , 2 krs erää 2. Vaihto tulee huomaamattomammaksi (huh!).

Anonyymi kirjoitti...

...jatkoa

taistellessani salasanojen kanssa allekirjoitus jäi pois.

Marianne
www.ekebo.fi

Riikka kirjoitti...

Hei!

Kiitos vinkistä! Ei sitä vaihtokohtaa onneksi juuri näe, jollei ihan etsimällä etsi. Käytän tuota niksiä vaikka sitten ensi kerralla, kun käy moka :D

Anonyymi kirjoitti...

voitkos liittyä blogilistalle?

Riikka kirjoitti...

Mille blogilistalle?