20 marraskuuta, 2005

Messuterveiset!



Kävin sitten eilen Kädentaidot messuilla. Kaikkea ihanaa oli nähtävillä ja myynnissä. Kyllähän sitä rahaakin sai ihan kiitettävästi kulumaan. Tänä vuonna ihan selvästi neulominen oli kovasti muodissa. Verkkoponchojakin näkyi varmaan joka 5. vastaantulijalla, kaikista mahdollisista langoista tehtynä. Oli niitä siellä täällä myynnissäkin.

Itse tuli ostettua Stitch 'n Bitchin suomenkielinen versio, joka vihdoinkin näyttää tulleen myyntiin. Näyttää kyllä ihan hauskalta kirjalta, joitakin niksejäkin siellä oli, mitä ei itse ole tullut ajatelleeksi aikaisemmin. Lisäksi samalla ostin seuraavan osan, Stitch 'n Bitch Nationin, jossa oli paljon kivoja ja toteuttamiskelpoisia ohjeita. Lankojakin hankin, mm. Wetterhoffin Silviaa, josta tulee vielä aivan ihana Ekebo Designin pitsiponcho, kunhan ohje minulle saapuu. Löysin myös aika halpaa samettilankaa, jolle en ole vielä käyttöä ehtinyt keksiä. Siitä tulisi kyllä mukavan pehmeitä tyynyjä.

Lankakaupoille olen taas eksynyt muutenkin. Olen ihastunut täysin Kitten Mohairiin, josta on tekeillä viimeisimmän Modan ohjeen mukaan kaverille vihreä paita. Sekin on jo kaulusta vaille valmis. Päätin myös itselleni tehdä samanlaisen, mutta jostain toisesta väristä. Ostin myös muutaman kerän Gedifran Cashmerino-lankaa, koska en sitä pystynyt millään vastustamaan. Se on nimittäin aivan uskomattoman pehmeätä ja ihanan tuntuista. Ajattelin siitä tehdä huivin, mutta mallia täytyy ensin miettiä tarkkaan.

Kesken on taas monta työtä, kuten vierestä näkyy. Teon alla on nyt lähinnä Novitan syksyn lehdessä ollut pitkä villatakki 7 veljeksestä. Tuskailin sen kanssa aluksi pitkään, koska siinä on aika paljon palmikkokuvioita ja en saanut millään neuletiheyttä ohjetta vastaavaksi. Ei se nytkään ihan täydellinen ole, mutta ehkä siitä kuitenkin hyvä tulee.

Ensi viikko menee taas Seinäjoella opiskelun merkeissä. Onneksi illalla ei ole juuri muuta tekemistä, kuin istua ja neuloa, niin työtkin edistyy.

Ei kommentteja: