08 kesäkuuta, 2008

Puhvihihainen villatakki ja uusia nettilehtiä

En ole ainuttakaan viime postauksessa esiteltyä keskeneräistä neulomusta saanut vielä valmiiksi, joten perinteitä kunnioittaen nyt on ihan hyvä tilaisuus aloittaa uusi. Tämä punainen villatakintekele on Puff-sleeved feminine cardigan Stephanie Japelin Fitted knits-kirjasta.Ensimmäinen neuleeni, jota neulon kauluksesta alaspäin. Toistaiseksi näyttää ihan hyvältä. Sain juuri raglanlisäykset valmiiksi, viimeisellä kerroksella puikolla oli 430 silmukkaa, huh! Lankana minulla on Gran Canarialta ostamani Katian Merino 100 %, ja neulepinta vaikuttaa ihan lupaavalta. Mukavan pehmeää, mutta ei ole vielä ainakaan neuloessa nyppyyntynyt.

Viime aikoina olen myös pongannut pari uutta/tulevaa nettilehteä.

Knotions tuntuu olevan vielä vähän vaiheessa. Sieltä löytyy ainakin muutama Magknitsin myötä kuoppaantunut ohje ja yksi uusikin. Esipuheessa luvataan artikkeleja mm. erilaisista tekniikoista.

Vieläkin mielenkiintoisempi tulokas on elokuun alussa julkaistava Twist Collective.Sivustolla pystyy tällä hetkellä käydä kurkkimassa pieniä paloja tulevista malleista, uusi palanen ilmestyy päivittäin. Jos käy katsomassa "advertisen" takana olevan pdf:n, niin näkee muutaman mallin lähempääkin. Todella kauniilta näyttävät, mallit ovat täynnä pieniä yksityiskohtia, joista ainakin minä tykkään. Lehden toimitukseen kuuluu mm. Kate "Clapotis" Gilbert ja suunnittelijoista luvataan sellaisia tuttuja nimiä kuten Cookie A, Veronik Avery, Norah Gaughan ja Pam Allen.

Tulisipa elokuu nopeasti! Varsinkin kun olen slloin lomalla.

Ei kommentteja: