24 lokakuuta, 2005

Ensimmäinen

Helouhelou!

Päätin sitten aloittaa neuleblogin. Ihan niinkuin ei muutakin tekemistä jo olisi :P Mutta ainahan on kiva hankkia lisää harrastuksia.

Olen siis tälläinen tavallinen opiskelija & käsityöharrastaja Tampereelta. Neulomiseen hurahdin joskus 10 vuotta sitten. Aloitin tietenkin villasukista. Muuten projekti onnistui, mutta toisesta sukasta tuli isompi kuin toisesta :D Ennen neulomisharrastusta virkkasin sarjatyönä pitsiliinoja. Ne alkoivat kuitenkin käymään pienen perfektionistimieleni päälle, koska liinoista ei koskaan tullut oikeasti pyöreitä ja nättiä, vaan reunat vaan aaltoilivat hulvattomasti, vaikka olisi tehnyt mitä. Neulominen onkin siitä kivempaa, että neuletiheyden saa tehtyä just eikä melkein samanlaiseksi kuin ohjeessa ja siinä taas yksi stressitekijä vähemmän.

Neuloessani minulla on yleensä aina useampi työ kesken (virkkausajoilta on edelleenkin ainakin puolisen tusinaa keskeneräistä työtä tuolla laatikkojen syövereissä). Kyllästyn helposti, joten siirryn nopeasti uuteen työhön, jos edellinen alkaa tympimään. Ja tietenkin lankoja ostelen enemmän kuin ehdin neuloa, mutta olen huomannut, että tämä taitaakin olla melkein jokaisen himoneulojan helmasynti. Välillä toivoisi, että päivässä olisi 29 tuntia ja minulla olisi yksi ylimääräinen käsipari, että saisi kaikki projektit tehtyä. Puhumattakaan sitten siitä, että muutakin elämää pitäisi välissä viettää :D

Nyt alkaa olla jo myöhä, joten kerron keskeneräisistä ja valmistuneista töistä myöhemmin.

3 kommenttia:

Sari (saristitching) kirjoitti...

Tervetuloa bloggailemaan! Kiva saada lisää luettavaa :)

Anonyymi kirjoitti...

tervetuloa joukkoon!

Anonyymi kirjoitti...

oisko sulta mahdollista saada sitä AIVAN IHANAN neulemekon ohjetta??
laita vaikka meiliä...

masipola@paju.oulu.fi