08 maaliskuuta, 2009

Uusia suosikkeja

Taas pääsi aikaa vierähtämään viimeisestä postauksesta. Puikot ovat tässä välissä viuhuneet vauhdikkaasti ja nyt seuraakin viimeisen puolen vuoden neulekooste:

Ensin hiljattain valmistuneet.


Printed Silk Cardigan, tosin Novitan Bambusta tehtynä, joten tämä lienee sittenkin Printed Bamboo Cardigan. Ohje Interweave Knitsistä, olisiko viime kesän numerosta. Bambua kului noin 9 kerää, puikot 3,75. Tätä olen jo useampaan kertaan pitänytkin ja pidän oikein paljon!


Sitten Windowpane Coat, Interweaven syksyn numerosta. Lankana on kaksinkertainen Wool, jota alunperin ostin toista neuletakkia varten. Sen toisen takin jo kertaalleen neuloinkin, mutta tuloksena oli lähinnä painava, villainen kylpytakki ilman minkäänlaista kiinnitystä, niin purkuun joutui. Tästä takista pidän huomattavasti paljon enemmän. Lankaa taisi kulua reilun kilon verran, puikot 4,5. Hihat eivät aina istu ihan täydellisesti ja kauluskin saattaa lörpöttää aina välillä vähän mihinkin suuntaan, mutta pidän tästä silti.Sisko on kanssa saanut neuleita, vaikka hän aina valittaakin, että mikään hänelle tarkoitettu ei koskaan valmistu. Tässä Lagoon Kim Hargreavesin Nectar-kokoelmasta. Lanka on Rowanin Handknit Cotton, puikot 3,5.Ja samasta kirjasesta vielä Dawn. Sama lanka ja puikot, eri väri. Musta oli muuten paljon pehmeämpää neuloa kuin tämä valkoinen.Kaverin lapselle neuloin myös muutaman neuleen. Tämä on Baby's First Tattoo, ilman sitä tattoota Stitch 'N Bitch Nationista. Lankana BBB Bebe, Tallinnasta tuotu. Ei mitenkään parasta työtäni. Kaula-aukko on vähän turhan kireä.


Samalle vauvalle pirupöksyt samasta kirjasta. Lanka tällä kertaa Sandnesin Lanett, jota oli oikein kiva neuloa. 2,5 kerää meni, 3 puikoilla. Häntä on ihan mahtava, vaikka itse sanonkin. Siinä on nappikiinnitys, joten tarvittaessa sen voi poistaa jos on tiellä.

Ei kommentteja: